2010/06/22 | Fitness, Tippek és tanácsok | Címkék:, , , ,

Sportolás és diéta III. rész

Ha egyik mozgás sem nyerte el a tetszésedet, mert nem szeretnél kimenni az utcára, akkor vannak a szobában elvégezhető gyakorlatok is.

Szobai gyakorlatok

Azzal érdemes tisztában lenni, hogy ha a hasad a problémás rész, nem elég csak hasizomgyakorlatokat csinálni, mert az ugyan jó és erősít, de nem elég a megfelelő zsírégetésre.

Több féle gyakorlatot kell végezned, hogy minden izomcsoportot megmozgass. Ide is érvényes, hogy nem elég csak úgy tornázni, fáraszd ki magad!

A gyakorlatoknál nem kell semmilyen bonyolult dologra gondolnod, emlékezz vissza a tornaórákon végzett mozgássorokra és minden rendben lesz.

Érdemes több sorozatban végezni a gyakorlatokat, egyben váltogatva is egymást.

Formázd a feneked székkel

A legjobb általam ismert fenékgyakorlathoz csak egy egyszerű székre van szükség. Feküdj le a szék elé, tedd fel rá a lábad, a két kezeddel fogd meg a szék egy-egy lábát. Az egyik lábad nyújtsd fel magasra, a másikkal meg told fel magad, aztán válts lábat. Meglátod, ha elég sokáig és intenzíven csinálod álomi feneked lesz:)

Időbeosztás

Az időbeosztást próbáld úgy megtervezni, hogy azt be is tudd tartani. Nem kell fogadkoznod, hogy mindennap fogsz futni/tornázni, persze próbáld minél többször beiktatni.

Ha hetente csak 1 vagy 2 alkalommal sikerül, akkor legyen annyi, de akkor azt tartsd is be!!

Címkék: , , , ,

Szólj hozzá Te is!